torsdag 5 januari 2012

Äntligen!

Jag är så trött och less på älgväskan men nu är den äntligen klar. Jag hade fått för mig att det var ett snabbt jobb eftersom den stora älgen redan var klar. Så det skulle bara vara lite gäss att sy. Men.... det skulle ju vara en baksida oxå. Men nu känns det bra och jag kan gå vidare till ett nytt projekt.

Väskan är sydd av mest scraps och jag har blandat hejvillt med färgerna. Men på nåt vis så kan man göra det i lapptäcksteknik.

Nu är det snart slut på helgerna och bara "blåveckor" fram till påsk. För mig som är måttligt förtjust i snö så har det varit en perfekt vinter hittills och jag hoppas det fortsätter så här. Och jag tycker att man märker redan att dagarna har blivit lite längre.

Jag är inte riktigt säker på vad jag ska sy härnäst men det får bli morgondagens problem "Lyxproblem". Bara min mage, som inte tål några förändringar, blir bättre så jag kan koncentrera mig på det. Det känns som om när jag lämnar huset så slår den bakut. Men jag har ändå , tycker jag, lärt mig att leva med det.