lördag 28 januari 2012

Skrämmande!

Igår surfade jag runt och letade pedikyrset.Idag, så fort jag slår på datorn, så är det reklam för dessa set överallt. Storebror ser dig! Jag har märkt det tidigare oxå men inte så markant som denna gång. Man ska inte klaga, man blir ju sedd i alla fall :-))

Annars fortsätter jag att sy fjärilar. Känner mig nästan besatt! Vi ska till goda vänner och äta middag men frågan är: Har jag tid med det? I morgon ska vi gå till kyrkan och lyssna på musik. Har jag tid med det? Det är kören från min hembygds kyrka som ska underhålla här i Matfors så jag får stjäla lite tid till det och även till middagen.

Nu är jag uppe i 20 fjärilar men det behövs ev 3 st till och det bör jag hinna imorgon Så på måndag bör toppen vara klar och jag kan börja kvilta. Men det är sällan det blir som man tänkt så senast tisdag i alla fall :-)

Nu börjar det bli dags att fixa fejset. Ha en trevlig lördagkväll!!

måndag 23 januari 2012

Måndag

Ja där försvann den helgen. Jag tillbringade nästa hela den i syrummet. Fjärilar blev det i alla färger. Jag är faktiskt nöjd med dom. Läste i tidningen att det har kommit flera nya arter hit till Sverige och dom har hamnat på min kvilt. Jag riktigt längtar till att ta itu med kviltningen fast jag gruvar mig oxå. Jag vet att jag gjorde ett försök att sy ett överkast för hemskt länge sedan och det slutade inte bra. Det var många veck på undersidan så det blev att köpa ett färdigsytt. En annan sak jag funderar över är vadd och där får ni som läser detta gärna komma med tips. Jag antar att dukvadd inte är nån bra ide.
En ny bok anlände med posten idag. Jag är lite facinerad av det här med frihandskviltning och den här boken gav mig inspiration.

Så nu har jag snart köpt upp alla pengar jag tjänat på att sälja böcker på Bokbörsen.