torsdag 7 april 2011

Oj!!Torsdag!!??

Nu har vi firat färdigt den motvillige jubilaren. Och lite udda blev det! Vi hann inte rymma innan den förste gratulanten kom men sen stack vi iväg efter lunch. Till Birsta!!!!! Så han som hatar att shoppa tillbringade sin 70-årsdag på ett köpcentrum!! Lite "gammpengar" hann vi göra av med innan vi åt en härlig middag inne i Sundsvall.
Vi kollade kök på IKEA oxå och blev ännu mer förvirrad. Vi hade tidigare bestämt oss för blyrtsgrått men nu hade dom flyttat på det och det var ett helt annat ljus och det såg nästan smutsbrunt ut. Så nu måste vi tänka om. IGEN!!.
Medan vi var i Birsta ringde markisföretaget och sa att våra markiser var klara för avhämtning. Idag när vi skulle sätta upp dom kom vi på att jag hade mätt efter stången och det blev någon cm fel för man fick inte in en sidogrej av något slag. Men vi får se om det går att fixa på något vis. Tänk om något kunde flyta på !!!!!!!
Nu ska jag gå till syrummet och börja med ett nytt projekt. Vi åker ner till Skövde i påsk och jag har länge tänkt sy en "ängel" till min dotter och nu ska det ske. Fiskarna är med andra ord lagda på is :-)))))

söndag 3 april 2011

Söndagkväll

Idag har det varit en riktigt tråkig dag. Regn och dimma ner till backen. Men då är det desto mysigare att vara inne i husvärmen. Och extra varmt blev det då jag har haft en bakdag idag oxå. I julas gjorde jag biskvier för första gången och eftersom dom blev jättegoda så bestämde jag mig för att testa igen. Jag lärde mig faktiskt av misstagen jag gjorde då och nu väntade jag tålmodigt tills smörkrämen var riktigt kall innnan jag doppade kakorna i blockchoklad. Lite mer smörkräm hade jag kunnat göra men nu vet jag det till nästa gång. Jag har t o m kommit ihåg att notera det på receptet.
Något som jag länge har velat pröva men skjutet opp för det har verkat så krångligt, är att göra surdegsbröd. Ja krångligt är det väl inte men det tar ju så lång tid innan man kommer till slutresultatet. Men nu står det en glasburk i fönstret och det blir spännande att se hur det utvecklas.
Bullar blev det oxå innan dagen var slut. Och för mig var det en rolig dag för jag tycker om att baka.