lördag 5 februari 2011

Äntligen!!

Wow, jag har börjat sy. En vårduk är på gång och det flyter på bra. Det satt verkligen långt inne men vilken känsla att vara på gång!!Den går i lila,blått och grönt o lime. Jag är lite osäker om kontrasterna är tillräckliga men det återstår att se.

Det blev inget besök på Södra Berget idag. Latmasken tyckte inte om vädret och André Pops var ett bra alternativ. Så jag vet fortfarande inte hur fort det egentligen går för Kalla och Co.

KM lagade middagen idag och det blev en favorit: Pepparrotskött. Det är så skönt att sätta sig vid ett dukat bord. Medan jag jobbade hände det ju varje dag men nu är det bara ca 1 gång per vecka

Nej men här kan jag ju inte sitta. Symaskinen väntar.Bild kommer senare

onsdag 2 februari 2011

Hur svårt kan det va´?

Vad är det som händer? Jag tycks inte kunna förmå mig till att börja sy. Jag surfar timvis för att bli inspirerad men icke....
Inget ont som inte har något gott med sig! Jag har en fantastisk ordning i mina pärmar, jag har sett över mina avtal, bl.a. telefon och internet och sparat en massa pengar, min strykkorg är tom osv.
Men är jag glad? Nej! Sylusten finns men inget händer. Vad är sånt?

måndag 31 januari 2011


Ytterligare en duk har blivit färdig. Det är AnnaKa:s design. Henne gillar jag!. Trots att jag har sytt så länge och så mycket, både kläder och kviltar, så är det här första gången jag använder tvillingnål. Visst är det härligt att det alltid finns något nytt att lära sig.
Vad nästa projekt blir, har jag inte en aning om. Jag behöver både kuddar och dukar och så är det några födelsedagar här framöver som bör uppmärksammas. Dags att klappa tyger!

Dubbelspel

Jag kör lite dubbelt! Jag betalade in för ett halvår till Zoomin för jag kom inte helt överens med Blogspot men nu har jag filat lite på den så just nu lutar det åt att jag kommer att använda den.
Ny vecka och nya utmaningar.
Vi har ett väldigt skönt vinterväder med bara några minusgrader och sol lite då och då. Och det borde man ju ta vara på. Och så har vi SM vecka i Sundsvall som jag vill besöka. Jag har aldrig sett skidåkarna i natura men vill se hur fort det egentligen går.
I lördags var jag och hörde på Helen Sjöholm på Tonhallen i Sundsvall. En härlig tjej med en underbar röst. Sen tror jag att hon ger lite extra här eftersom det är hennes hemmaplan. Början var kanske lite seg men sista timman var det ett enormt tryck.
Nu ska jag göra en annan favoritsysselsättning: Jag ska möblera om. Det är något jag måste göra med jämna mellanrum. Idag är det mitt rum som jag ska snurra om möblerna lite i.