fredag 17 februari 2012

En varning

Jag håller på och fixar med Pinterest och gjorde en inte så angenäm upptäckt. Jag hade "pinnat" bild från ett mail och då blev adressen på det fotot direkt in i min mail. Det var ju inte meningen!!!! Jag är glad att jag upptäckte det och det är nu åtgärdat.
Idag har det inte hänt så mycket på syfronten. Jag har luckekanten kvar på Lynns täcke så det är tänkt att jag ska göra den framför TV:n. Men jag har väl för många manliga hormoner för det har inte funkat så bra med att göra två saker samtidigt. Men På spåret är kanske inte något bra val för dubbelarbete.
Men nu är det dags att lyssna till "Papparazzons heder" tills jag somnar. Gonatt!

måndag 13 februari 2012

Visst är jag söt!!


Maja´s utmaning februari check.

Tidningen är från 2007 så den har legat till sig ordentligt. Men sånt här pillerjobb är ingenting för mig. Och om jag hållit mig till tidningens färger kanske det hade varit mindre missar med färgerna. Men katter ska va´svarta eller svart-grå!! Så har det alltid varit hemma hos mig :-).

Jag har hållit på lite vid datorn oxå och försökt få till en anslagstavla men det lyckades inget vidare. Jag har även provat Pinterest och med samma dåliga resultat. Just nu drar syrummet mer än datorn men det kommer väl dagar då jag vill kasta symaskinen i sopen och då tar jag tag i det här med datorn.