måndag 13 februari 2012

Visst är jag söt!!


Maja´s utmaning februari check.

Tidningen är från 2007 så den har legat till sig ordentligt. Men sånt här pillerjobb är ingenting för mig. Och om jag hållit mig till tidningens färger kanske det hade varit mindre missar med färgerna. Men katter ska va´svarta eller svart-grå!! Så har det alltid varit hemma hos mig :-).

Jag har hållit på lite vid datorn oxå och försökt få till en anslagstavla men det lyckades inget vidare. Jag har även provat Pinterest och med samma dåliga resultat. Just nu drar syrummet mer än datorn men det kommer väl dagar då jag vill kasta symaskinen i sopen och då tar jag tag i det här med datorn.

8 kommentarer:

 1. En så'n söt liten kisse.
  Att rensa i datorn törs jag inte för det slår aldrig fel att jag vid ett senare tillfälle skulle ha just något av det jag slängt.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man får göra som med kläder: En "kanskehög" och återkomma efter ytterligare ett år :-)

   Radera
 2. Rensa datorn är inget för otekniska mig.. Förra året skulle gubben & en kompis byta program & lyckades sopa bort precis allt på hårddisken.. :( hoppsan sa jag, som inte fattade vad som hade skett.. Fortfarande irriterad på alla foton som försvann. Har liksom loggat in mig på Pinterest, men fattar egentligen inte vad man ska göra nu för att aktivera det hela. Så jag håller mig till symaskinen.. Kram ♥♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har problem med att ta bort från Pinterest. Man gör ju tokiga saker från början när man inte är så hemma på saker o ting. Men det är kul att pröva och till slut har man kläm på det.

   Radera
 3. Underbart arbete!
  Du är otroligt duktig och tålmodig!
  Kolla in Ullis sida. Hon erbjuder hjälp med Pinetrest.
  Klicka på min lilla röda knapp så kan du se vad jag samlar på!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej tålmodig är jag INTE. Det är mycket riv o slit på slutet och jag har soppåsen beredd om det blir för jävligt :-)

   Radera
 4. Jag tåg en liden kiddemiss, tom tatt o tola sig....
  Den var verkligen jättesöt!
  Får du aldrig kompledigt från källaren? Jag hinner inte hänga med alla dina objekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huvudet är fullt och det måste ut!!!! Jag har nästan blivit manisk :-)Men va´ska man göra? Alternativen är motionera, städa och se på TV. Valet är lätt.

   Radera