torsdag 24 februari 2011

Bekännelse

Jag har flera "dåliga" sidor. Inte bara den att UFO korgen växer! Jag tycker inte om att stå, varken framför eller bakom kameran. Fast jag blir avundsjuk när jag ser Vivi´s fina bilder. Men det stora problemet är att jag inte tar hand om de kort som jag ändå tar, på rätt sätt. Ja, jag tar inte hand om dom alls! Så dom har legat lite varstans i huset. Vid något tillfälle fick jag ett ryck och samlade alla kort i en back som har stått i källaren på ett ställe där jag inte är och gräver så ofta. Men förra veckan efterlyste min svägerska ett visst kort, så jag var tvungen att titta i backen. Och jag insåg att det inte fanns någon anledning alls till att korten skulle ligga där hovenstroven. Jag kan inte skylla på att jag inte har tid. Ja jag kan inte skylla på något annat heller så det var bara att sätta igång.
Uppmärksamma läsare kan se att det finns kort ända sen vårt bröllop 1971. Vi firar 40 årig bröllopsdag framåt vårkanten. Planerna just nu är att det ska firas med en tur på Hurtigrutten. Jag spridde ut alla kort på mitt bord i syrummet vilket fick till följd att det blev lite stiltje på syfronten. Nu är 3 album fyllda och det är ungefär hälften av korten som fått ett riktigt hem.
MEN 1: jag har faktiskt sytt lite grann. Jag började så bra med att välja ut tyger. Lugna och fina färger! Men när jag satte igång och sy tyckte jag att det blev för mesigt så jag ändrade mig eftersom. Att man aldrig lär sig!.


Så resultatet blev inte direkt lysande men jag har gett mig f..n på att jag ska sy den klar. Inga fler UFO:n!!
MEN 2: Idag kom Quiltemagasinet och Burda Patchwork och jag blev verkligt inspirerad så risken för UFO är stor. Det kan gå långa tider med många tidningsnummer som man bara bläddrar igenom och sedan lägger åt sidan men ibland går man igång på det mesta. Det betyder egentligen bara att man MÅSTE fortsätta köpa quilttidningar. Det blir spännande efter helgen att se vilken sida av mig som vann.

1 kommentar:

  1. Så blev det extra jobb med fotona.
    Vilken ljuvlig miljö vid huset.
    Tack för titten på zoomin. Kram

    SvaraRadera