tisdag 29 mars 2011

Uppvaknande från vinteride

Februari och mars har jag verkligen legat i ide. Jag har undvikit mitt syrum med några få undantag, inte läst så många kviltbloggar och inte ens surfat runt efter quiltideer. Vad har jag gjort då? Jag det undrar jag oxå. Det känns som jag har sölat bort 2(TVÅ) månader. Det enda positiva är att jag har promenerat en hel del. Men det är ju bara en timme om dagen så dom övriga 23, vart tog dom vägen?
Jag har fått en del ryck och TÄNKT sy och rotat runt i syrummet och vad blev resultatet av det? Jo, detta ormbo.

Man kan ju tappa sylusten för mindre!!! Men man behöver lite kul för att komma igång och i helgen har vi varit i Stockholm och träffat barn och barnbarn. Vi har tjuvstartat min mans födelsedag. Han vill egentligen inte fira den alls men man kan väl då fira att man är frisk och alert trots att man uppnått en avsevärd ålder. Jag får väl se hur jag vill ha det den dagen men det är 5,5 år tills jag blir 70.
Men resan gjorde att livandarna vaknade hos mig och idag ser syrummet ut så här:
Nu känns det som jag är välkommen dit och kan köra igång några roliga projekt. Det är dags att ta itu med lite nytt till sommarstugan. Filten som jag började på i höstas och några nya dukar och kuddar. Nu är det bara att jobba på och ta igen den förlorade tiden.

2 kommentarer:

  1. Oj vilken skillnad. Nästa gång du kommer till Sthlm kan du få röja på mitt sybord. Det ser nästan ut som ditt "före"foto. Jag får skrapa undan lite på mitten för att kunna skära :-)

    SvaraRadera
  2. You have been good to tidy your room :)) I understand it makes a lot of difference, it gets you inspired, well done, you can come and do mine :))

    SvaraRadera