onsdag 30 mars 2011

Onsdag

Hur har jag kunnat låta bli att sy under så lång tid när det är så roligt. Dagens skörd är två fiskar. Jag är inte riktigt klar över vad jag ska göra med dom men det ger sig när jag börjar lägga ut tyger. Några tankar har jag men dom delar jag med er senare.Under de här månaderna har jag lyssnat på många böcker. Flera deckare av Patrica Cornwell som handlar om en rättsläkare som heter Kay Scarpetta. Ytterst detaljrika obduktioner och blodrika mord. Men det kan jag vara utan och skulle ha skummat mycket om jag läst själv men när man lyssnar blir det en annan sak. Däremot har hon ett intressant persongalleri och det är spännande att följa deras relationer till varandra.
Idag har jag beställt en bok från Ad Libris som jag har väntat på att den ska komma ut i MP3 format men nu kan jag inte vänta längre. Det är Fatimas hand som är skriven av samma författare som Katedralen vid havet. Den tyckte jag var suverän så jag har stora förväntningar på den här. Författaren heter Falcones.
Sen har jag för ovanlighetens skull provat en nobelpristagare. Jag har lyssnat till Den stygga flickans rackartyg av Mario Vargas Llosa. Den kan jag oxå rekommendera. Lättläst och fin berättarkonst.
Nu är det dags att läsa några bloggar.

4 kommentarer:

 1. Vilka söta fiskar. Blir säkert något fint.
  Jag bor i flerfamiljshus och har inglasad balkong åt öster så det blir väldigt varmt och skönt när solen ligger på, t.o.m. så varmt att man kan öppna ett av fönstren.
  Blev inspirerad av ditt nystädade bord så jag satte igång med mitt och nu har jag "hittat" skärmattan :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. I like your fish! It will be interesting to see what you are going to make :)

  SvaraRadera
 3. Så fina kviltar du har gjort, blev mycket inspirerad av din sida. Fast vädret här uppe i Norrbotten är underbart så jag måste nog gå ut lite först. Sen ska jag sy några bordtabletter tror jag. Håller med om att Katedralen vid havet, är en mycket bra bok! Ha en skön lördag! Katti

  SvaraRadera
 4. hej,jättesnyggt, har du ritat fiskarna själv, eller är dom från mönster ? vill gärna kopiera om jag får.........kram

  SvaraRadera