torsdag 14 april 2011

Följetongen med vår markis fortsätter. Den ramlar ner !!!!! och vi förstår inte varför. I eftermiddag har Leif jobbat med vad vi tror är felet så i morgon bitti ger vi det en sista chans. Annars blir det att ringa efter en expert. Hur svårt kan det vara att byta tyg på en markis? Och vi är inga duvungar. Vi har haft hus 35 år och byggt en sommarstuga så vi har lärt oss en hel del under åren. Ska man då måsta ge upp på en markis!!!!!?
Tekniken har ställt till lite problem oxå. Fotot på min presentation i bloggen försvann och jag lyckas inte få tillbaka det. Det konstiga är att samma kort finns med när jag lämnar en kommentar hos någon annan bloggare. Så jag satt in ett annat foto ovanför och det är så stort att man kan räkna alla rynkorna. Jag blir så less!!
Sen kom jag idag underfund med att mailen jag har skickat för att svara på kommentarer i min blogg, troligtvis hamnar någonstans i cyberrymden. Jag får mail till min mailadress när någon har lämnat en kommentar och i ett någorlunda vaket tillstånd upptäckte jag att mailadresserna var oroväckande lika varandra. Så jag antar att det är en adress som går till Blogger och var dom sen hamnar har jag inte en aning om. Så det blir att leta reda på mailadresser hädanefter för det är ju sällan man går tillbaka till en "gammal blogg".
Nu ska jag sköta om min nacke som har tagit stryk av markisjobbet och följden av det är en sprängande huvudvärk. Gonatt

1 kommentar:

  1. Det är inte rynkor, det är vishetstecken.
    Kram och lycka till med markisen.

    SvaraRadera