tisdag 12 april 2011

Mycke grejer på ett spett

Idag försökte vi få upp markisen och det var precis som ibland när syr. Man har svårt att förstå att så mycket kan bli fel. Men det kan det och allt slutade med att vi tog ned den igen och jag har kapat bredden 1,5 cm för att den skulle rulla upp sig rakt. Ursprungsfelet var att jag mätt stången istället för tyget och markisen rullade upp sig snett. Men innan vi kommit så långt hade vi djävlats länge med snöret som man drar upp den med. Men vi lyckades hålla oss lugna och det är ingen skilsmässa på väg. :-)) Däremot har jag väldigt ont i nacken efter att ha tittat upp mot himlen för länge.
Så i kväll gick jag ner i syrummet för att göra något mycket roligare. Till min ängel,AnnaKa´s design, hade jag valt och klippt till tyg igårkväll så nu var det bara att sätta ihop den
Jag skickade en tacksam tanke till Agneta i Uppsala som lärt mig använda brunt silikon bakplåtspapper. Utan det hade det bli svårt att få ihop den riktigt. I morgon ska jag använda "stoppefoten" för att fästa den på underlaget. Det är något jag tycker är kul men jag gruvar mig för jag är ganska ringrostig.
Nu ska jag ta mig en kvällsmacka, fast jag inte borde. Men mitt surdegsbröd blev så gott att jag inte kan låta bli. Jag anade att det skulle bli så och det är en av anledningarna till att jag inte bakat matbröd på många år. Min karaktär är noll och så fort jag har något i frysen MÅSTE jag äta upp det. Och skulle jag gå och lägga mig kl 21.00 skulle jag vara minst 10 kg lättare för det är då suget sätter in.

3 kommentarer:

 1. Förstår att du gick till syrummet , efter en sådan dag.Där kan man njuta och koppla av!!Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att humöret inte sviktade under sådana prövningar och då har man gjort rätt för en god kvällsmacka! Tänk så många kalorier som försvann där ute med markisen! Så fin ängel!

  SvaraRadera
 3. What is this idea about a silicon baking paper? Oh, I understand about fresh, home baked bread! Impossible to resist:)) I am so pleased that you didn't get divorced over your blinds, LOL!
  Oh, lovely picture of you,by the way:)

  SvaraRadera