fredag 7 oktober 2011

Veckans skörd

I början av veckan hade jag ett hårt jobb med att övertala mig själv att fara upp till stugan.Den var liksom avslutad för i år. Men eftersom vi har sommarvatten måste det stängas av och kylofrys måste tömmas. Vi hade gjort det mesta sist vi var uppe men dom här detaljerna var kvar. På tisdag for vi upp och stannade till onsdag. Vädret var jättehärligt med sol och ganska varmt. Så visst var det skönt att vara där. Men jag ville ju hem och sy. Jag hade ju sett en bild på en nioruta som jag ville pröva och så här blev resultatet:
En liten behändig duk med ett mönster som jag inte kommer att göra något mer av. Det blev alltså inte som jag tänkt.:-) Nu måste den kviltas imorgon för jag har tänkt ta med den till en gammal skolkamrat som vi ska hälsa på på söndag. Jag måste säga att jag gillar det här med Facebook. Jag har genom den kontakt med flera gamla kompisar som man har kommit ifrån och även nya kompisar har tillkommit. Det flesta nya är egentligen genom min blogg och det gemensamma intresset vi har. Nu är frågan vad nästa projekt ska bli. Jag måste beställa vadd hos Lappelisa och kvilta det jag har sytt hittills och med den snabbservice hon har kan jag nog börja med det på tisdag. Jag måste fortsätta med mina kuddar och nu blir det nog Storm at Sea. Sen har jag lite svårt att komma överens med Blogger. Jag skulle vilja ha nya stycken men det blir inte så när man publicerar den. Måste försöka leta hur man ska göra. Nån som vet?

3 kommentarer:

 1. Fin duk och kul variant på 9-rutor.
  För att få nytt stycke gör du en retur och några blanksteg och sedan retur igen och skriver. Blankstegen gör att datorn tror att det står något där och därför blir raden tom.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin duk, har aldrig sett det mönstret. Har försökt flera gånger att skicka kommentarer till Dig, men tydligen strular bloggarna både här & där. Kramar från ett ganska varmt London (+18 idag) ♥♥♥

  SvaraRadera
 3. I hope the problem with comments has now been sorted out :)
  What is your problem with the Bloger?

  SvaraRadera