måndag 28 november 2011

Glad för lite


Så har då den första snön kommit. Och jag får väl hålla med dom som längtat efter den att det blir mycket vackrare och ljusare. Men jag har gärna grönt till dagen före julafton så jag bor i fel landsända. Det snöar även på min blogg men där är det fortsatt grönt.
Förra veckan blev det inte mycket sytt. Jag var faktiskt och rotade i korgen med sånt som ska lappas o lagas och fick den lite mindre. Vimpeln i stugan behövde kantas och jeansen jag köpte för bra länge sedan blev upplagda och lite annat smått o gott.
Jag har fortsatt att sy på min väska men där är det snigelfart. Jag har något motstånd mot väskor men jag vet inte vad.
Men ikväll plockade jag fram ett UFO som skulle kviltas. Jag tycker det är skitkul att frihandskvilta men jag är inte speciellt bra på det och resultatet blir sällan vad jag hoppas på . Men idag är jag faktiskt ganska nöjd.
Det är långt ifrån perfekt men då är det ju ungefär som jag är. Det är bra att se arbetet på kort. Man får ett annat perspektiv. Nu ska jag fortsätta på resten av bonaden fast lite kaffe skulle sitta bra.

4 kommentarer:

 1. Jag vill också har liiiite snö så att det blir lite ljusare. Fast idag har vi haft strålande väder så jag behövde inte tända alla lampor i lägenheten.
  Kram

  SvaraRadera
 2. hmm hur kan du ha det svårt med väskor? för att köpa ny väska brukar du inte ha något problem med och desutom väskor med mååååååånga fickor :)
  Jannice

  SvaraRadera
 3. Jag hinner aldrig att sy väskor ,,hm det finns så mycket annat på schemat!!En dag kanske.../kram på dig

  SvaraRadera
 4. Jannice: Det är väl det att jag vill ha många fack och då blir det besvärligt att sy själv :-)

  SvaraRadera