onsdag 23 november 2011

I have a dream......

Min högsta önskan är att kunna måla med akvarell. Har prövat men det gick väl si så där och nu börjar jag tveka om jag har någon konstnärlig ådra över huvud taget. Jag har tagit en kurs på nätet i Pictorial quiltning och tänkte att jag måla med tyg i stället för akvarell-färger. Men det gick oxå si så där. Men det brukar ju bli bättre när man fått arbetet klart så det är bara att hoppas.

Jag har varit inne på den typen av quilting tidigare oxå. Och det är ju så typiskt!!!!!!!!!!! Nu när jag haft städmani i syrummet så har jag kastat mönster som jag ritat.Jag trodde att det var ett avslutat kapitel i mitt liv men nu saknar jag naturligtvis ett av dem. Det var segelbåtar och jag var så nöjd med dem. Men det borde vara förbjudet att städa!!
Men jag har även gjort helt vanliga fyrkanter för att använda till en väska

Här har jag bara använt scraps och i dom här färgerna som är mina favoriter finns det massor.

Jag har ju lagt ut böcker på Bokbörsen och det har gått över förväntan. 1000 kr att köpa nya böcker och tyg för, ska man ju inte förakta. Just nu finns det inga böcker på min önskelista så det blir att besöka Lappelisa.

2 kommentarer:

  1. Kolla böcker på Adlibris. De är betydligt billigare än Lapp-Elisa.
    Lila och turkos gillar jag också.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag slutade att måla för några år sedan, vet ej varför, men bara tröttnade. Har naturligtvis färgerna kvar...ifall att. Jag målade mest i akrylfärger. Köpte en likadan lampa som Du bloggade om för ett tag sedan, vilken skillnad det blir när man ka se ordentligt från högra sidan också. Trevlig första advent. Kram ♥♥♥

    SvaraRadera