onsdag 28 december 2011

Slut på julen

Ja den här julen är slut men vi ska ha en till nu till helgen då vi far ner till barnbarnen i Stockholm.
Det var länge sedan jag fick så många julklappar,tror jag, så jag måste ha varit snäll!?

Tre böcker om frihandskviltning är favoritklappen. Jag lusläser dom och får massor med inspiration. Ett väskmönster med The Ginghams girls blir oxå kul att börja med. Jag tror att det blir några väskor framöver här om det inte kommer något annat som skriker om att bli gjort. Det är mycket som rörs sig i huvudet.

Annandagen började med kaos men slutade helt OK. Stormen Dagmar ställde till det ordentligt i Norrland. Ena dottern hade tågbiljett till Sthlm men tågtrafiken stod ju helt still. Det hade ju gått bra om hon inte väntade hantverkare på tisdagmorgon och inte hade någon möjlighet att få tag på honom. Han skulle nog inte bli glad om han stod och ringde på dörren och ingen öppnade och hon vill ju ha allt klart till nyår. SJ:s kommunikation med dom drabbade var under all kritik men det var ju Norrland som drabbades och oss skiter dom flesta myndigheter i. Allt löste sig dock genom en ängel till granne som fixade en bussbiljett till henne på bussbolaget hon jobbar på.
Ett problem till som vi haft var att Internet försvann. Två dagar har jag inte haft någon kontakt och herregud va´hjälplös man är. Sent igår kväll fick jag åter kontakt med yttervärlden.Fast det är ju en baggis om man jämför med dom som har varken el eller vatten. Och skador på hus och hem efter fallande träd. Det verkar oxå ha gått bra med vår sommarstuga trots att dom mätte upp 41 sekundmeter på Höga Kusten bron. Så mitt i allt "elände" så har vi mycket att vara tacksamma över.
Nu har jag lite bloggar att läsa och syrummet drar.

1 kommentar:

  1. Quiltböcker är den bästa julklapps- och födelsedagslektyren. Jag fick också en bok.
    Kram

    SvaraRadera