torsdag 7 april 2011

Oj!!Torsdag!!??

Nu har vi firat färdigt den motvillige jubilaren. Och lite udda blev det! Vi hann inte rymma innan den förste gratulanten kom men sen stack vi iväg efter lunch. Till Birsta!!!!! Så han som hatar att shoppa tillbringade sin 70-årsdag på ett köpcentrum!! Lite "gammpengar" hann vi göra av med innan vi åt en härlig middag inne i Sundsvall.
Vi kollade kök på IKEA oxå och blev ännu mer förvirrad. Vi hade tidigare bestämt oss för blyrtsgrått men nu hade dom flyttat på det och det var ett helt annat ljus och det såg nästan smutsbrunt ut. Så nu måste vi tänka om. IGEN!!.
Medan vi var i Birsta ringde markisföretaget och sa att våra markiser var klara för avhämtning. Idag när vi skulle sätta upp dom kom vi på att jag hade mätt efter stången och det blev någon cm fel för man fick inte in en sidogrej av något slag. Men vi får se om det går att fixa på något vis. Tänk om något kunde flyta på !!!!!!!
Nu ska jag gå till syrummet och börja med ett nytt projekt. Vi åker ner till Skövde i påsk och jag har länge tänkt sy en "ängel" till min dotter och nu ska det ske. Fiskarna är med andra ord lagda på is :-)))))

1 kommentar:

  1. Give my regards to Skovde, we have friends there!

    SvaraRadera