lördag 25 februari 2012

En bra dag

Det är egentligen bara bra dagar nu för tiden. Ingen väckarklocka som väcker en för tidigt. Inga måsten som man inte kan göra imorgon. Solen skiner och det droppar från taket. Mina favoriter gick direkt till final i Globen.Bara en vecka kvar innan vi får träffa barn och barnbarn. Ja listan kan göras lång på vad som är bra.Det bästa är att mitt första täcke är helt klart och det blev inga obehagliga överaskningar efter tvätten heller. Och jag är riktigt nöjd.

Men nu är det bara att gå vidare. Det finns ju naturligtvis några påbörjade arbeten men jag måste ju ha flera på gång. Nu är det Maja´s utmaning som gäller. Jag har börjat med den i eftermiddag och eftersom jag är inne i en period som det bara flyter på så har det gått bra. Och eftersom det bara är blå tyger så kan det ju inte bli fel :-)).

Men nu är det John Blund som kallar och för mig är det Lennart Svans BLÅ kille som kommer på besök så jag somnar nog direkt.

2 kommentarer:

 1. Å, du skulle bara veta vad Maja är nyfiken!!!
  Än har jag nog inte sett en enda sak hos dig som inte är väldigt arbetad!
  Därför ska det bli kul att se vad mina gamla tyger blir när de hamnar i dina händer.
  Det är verkligen inte meningen att du ska "tävla" mot de andra!
  Du syr det du vill efter din förmåga!
  Skulle vara roligt att få chansen att träffa dig när du kommer ner till Skövde.
  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag tar det inte som en tävling men man vill ju göra det bästa man kan.
   Ja, det skulle vara kul att träffas. Det är påsk som vi kommer ner. MEN vi har ongarna med oss och då vet man aldrig vad som kan hända :-). Jag vet inte hur dina barn är men mina vet jag aldrig var jag har :-) Men jag hoppas att jag kan få någon timme egentid :-)

   Radera