onsdag 14 mars 2012

Hur det kan bli!!

Kan man bli utbränd på det bästa man vet?? Jag har inte sytt ett stygn sen vi kom hem från Stockholm. Jag har varit till syrummet och tittat men snabbt gått därifrån. Känner bara att all energi rinner av mig när jag är där nere. Det har t o m känts roligare att städa skåp!!!!! I och för sig så har jag varit väldigt produktiv under en period och haft väldigt roligt men att det tvärt ska ta slut hade jag inte räknat med. Jag har en del "måsten" som väntar men det känns som dom får vänta ett tag till. Visst är det konstigt att energin bara försvinner vissa tider. Jag kan förstå att det hände medan man jobbade heltid och skulle hinna med själva "livet" några timmar på kvällen. Men att det händer nu när man äger dagen är frusterande. Så nu återgår jag till min städning.

4 kommentarer:

 1. Ibland blir det bara så men sylusten kommer tillbaka. Ta't lugnt, ta en Toy. Sätt dig och bläddra i lite quilttidningar/böcker eller lös lite korsord.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så är det. Passa på att städa bland dina syrelaterade saker. Lite plock bland tygerna och
  glutta i tidningar brukar ta fram gnistan igen.
  Förresten så är det väl ingen brådska?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är nog något fantiskt projekt som ligger och gror och inte är redo för dagsljuset/källarljuset ännu. Sånt händer det stora mästarna.

  SvaraRadera
 4. Hoppas Du snart får tillbaka sylusten, det är ju nyttigt att ta lite pausar emellanåt. GLAD PÅSK önskar jag lite så här i förväg. Kram ♥♥♥

  SvaraRadera