söndag 15 april 2012

Oj, nu var det länge sen!

Det har gått en månad sedan jag skrev något här. Vart tog den månaden vägen? Ja, påsk tillbringade vi i Sthlm och Skövde. Väldigt kul att få träffa barn och barnbarn. Men det är för långt!!! Hemresan var vääääldigt lång! Speciellt biten mellan Hudiksvall och Matfors. Vi hade snöoväder när vi åkte Sthlm-Skövde och på hemresan började det snöa i Hudik. Men det gick bra trots att vi lagt på sommardäcken.

Fredagen den trettonde anlände vi till sommarstugan. Det blev en turdag På morgonen var jag på hälsoundersökning och allt var jättebra. Därmed tycker jag att jag har bevisat för min ickerökande, motionerande, hälsokostätande omgivning att det räcker med att ha kul som jag haft i mitt syrum. Eller hur??? :-))))))
I fjol när vi kom till stugan första gången efter vintern såg det för djäkligt ut. Sorken hade ätit upp allt i rabatterna. Men vart tog dom vägen? I år finns det inte ett spår av dom utan allt ser bra ut. Men då har stormen Dagmar lämnat väldiga spår efter sig istället. Vi trodde inte att det var så mycket som skadats men nu när snön smält undan ser man eländet. Och eftersom det var två stormar som kom från olika håll ligger träden som plockepinn. Det blir ett ordentligt jobb att ta reda på och då har vi bara sett det som är runt om stugan. Jag ska göra en promenad i morgon ock kolla lite på resten.


Isen har gått på fjärden. Det måste vara rekordtidigt. Svanarna är på plats och håller på vid sitt vanliga bo. Men annars är det inte många fåglar i farten. Kylan har väl skrämt dom.

Vi har köpt en antenn till datorn för att telefonin skulle funka bättre men någon förbättring såg vi inte. Jag ska ringa imorgon och kolla med Net 1

Men nu är det dags att lägga sig. Sjön suger. Gonatt!!

2 kommentarer:

 1. Kul att se ett inlägg igen!
  Strax sängen för mig, men SORKAR, jag bara säger FY 17!!!
  När vi kom till vår stuga i fredags så hade sorkarna gjort jättemånga högar!!!
  Fy vad tråkigt!
  Inget hos grannen bara under våra äppelträd!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så kul att se Dig i farten igen.. Här har det sytts till max och i morgon ska det vara quilt show i dagarna 2.. Har hyrt ett litet bord så förhoppningsfullt kanske jag får något sålt av mina alster. London kramar ♥♥♥

  SvaraRadera