torsdag 10 maj 2012

Vi for till sommarstugan för knappt 14 dagar sedan. Planerna var att stanna en vecka men så blev det inte. Det går sällan som man planerar. KM skulle ta reda på det stormen Dagmar ställt till med och det blev bara mer och mer. Skogsarbete är ett slitigt jobb och han har jobbat hårt i 14 dagar med liiiite hjälp av mig. Min uppgift är att sköta spelet på traktorn vilket är lättsamt jämfört med att det övriga.Det jobbigaste vara att vara rädd att något skulle gå fel. Men det gick bra utom vid ett tillfälle där Leif fick en ordentlig smäll av ett träd men det tog som tur var på ett ben och resultatet blev bara en stor stor blånnig. Eftersom det var 2 olika stormar från 2 olika håll låg träden huller om buller.
Under dom här dagarna har vi haft alla sorters väderlekar. Sol, snö, hagel och regn. Men hela tiden har det varit kallt kallt. I rabatterna har det stått stilla så det jobbet får vara tills vi kommer upp nästa gång.
Nu har vi bara en dags skogsarbete kvar sen blir det hemresa. Jag får se om sylusten har kommit tillbaka vilket jag hoppas. Men det finns ju vårsysslor som ska göras i huset oxå så jag håller mig nog sysselsatt.
Nu är KM klar för att sätta igång så det är väl bäst jag gör mig beredd vid traktorn.

1 kommentar: