torsdag 4 oktober 2012

Back in business

Livet börjar gå tillbaka i normala banor. Stugan "vintrad" och inga andra resor inplanerade. Med andra ord: Massor med sytid! Har lovat mig själv att bli lite mer strukturerad men det har jag lovat förr oxå så vi får ser hur det blir med det. Men ett av löftena är att inte det ska bli några fler UFO:n och att ta tag i dom som redan finns. Inget nytt projekt innan jag avslutat ett UFO !!!!!!!!!!!
Sista veckan i stugan skar jag massor med bitar till ett täcke. Bara det !!!!! Att ha allt färdigskuret innan jag sätter igång och syr, det har aldrig hänt tidigare. Nu har jag sytt alla block men saknar lite tyg för kantningen och vadd så täcket får vila ett litet tag Så här blev det framtill nu:
Det här mönstret blev jag blixtförälskad i och efter lite problem fick jag tag på tidningen. Jag tycker om 3D effekter. Jag tittar och tittar för att se om det är något fel för jag fick några bitar över. Hittills har jag inte hittat något men jag tittar vidare.
Då måste jag alltså ta tag i ett UFO innan jag börjar med nästa täcke. Det får bli något av det jag började med uppe i stugan. Sedan har jag 4 täcken som väntar, så jag hoppas sylusten har återvänt för att stanna.

9 kommentarer:

 1. Jag kan mycket väl förstå att Du blev blixtförälskad i detta mönstret. Så häftigt det ser ut! Men det gäller nog att "hålla tungan rätt i mun" så att alla tygbitar hamnar där de ska.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Så häftigt! Det är som en labyrint.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ojojoj!
  Denna topp får inte KM se!!!
  Då blir det tjat om att jag ska sy en likadan!
  Han älskar allt som har med 3D effekter att göra och även om jag tycker att denna är HÄFTIG så skulle jag aldrig komma på tanken att sy en!!
  Jag är däremot full av beundran av att du gav dig in på ett sådant mönster!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Sååå häftig. Skulle vilja göra nåt liknande själv. Men vågar nog inte än. Men den dan man klarar av en sådan här då kan man kalla sig en Riktig Quiltare. Skitsnyggt arbete!
  /Helena

  SvaraRadera
 5. Tack för alla glada tillrop. Jag måste nu erkänna att det inte är så kompliserat som det ser ut. Det är bara 2 olika block och en väldigt bra beskrivning. Det enda som krävs är att man är, som jag i mitt nya liv, strukturerad. Hahahahaha

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat syrran! Jag är mycket imponerad! Själv är jag nere i en vågdal, när jag bara gör något som förbrukar en del av alla trasor som finns nystade i de sex IKEA-kartongerna som står i vävrummet. Väntar på att någon av de sömnlösa morgnarna ska explodera ut i ett: AAAAA, det blir toppen... att jag inte tänkt så förut!?

  SvaraRadera
 7. WOW!! så snyggt!!
  Gillar färgvalet också.
  Kram

  SvaraRadera