fredag 11 februari 2011

Datafråga

Oj vad jag längtar till tiden som är på min välkomstbild. Visst blir man glad när man ser den?
Men nu till min datafråga. När jag är inne i en blogg och trycker på den knappen det står "Följ denna blogg" då tycker jag att det ska hoppa direkt till min blogg. När jag har surfat färdigt så har jag glömt adressen till den intressanta bloggen. Finns det någon som kan ge mig ett bra tips om detta?

Idag följde en fortsättning på markiseländet. Fixad och lagad skulle vi sätta tillbaka den ute. Efter mycket mackel så satt den där men då hade den gått sönder lite och hur kul är det på en skala. Så vi tog ner den och jag började söka på nätet efter markisväv. Så nu har vi bestämt att köpa ny väv och och jag ska sy nya markiser. Varför gjorde vi inte så det direkt?

1 kommentar:

  1. Hallo Gudrun! I love the picture in your header! Reminds me of our many holidays in your country. I just love Sweden!
    To your problem: when you press "Follow this blog", it goes to your "reading list" on your "Dashboard", you should be able to see it there. If you want to see it in "my blog list", you need to copy and paste the link (at the top of the blog you want to follow) to your "blog list" in the "design" section. I hope you understand, this is how I just added your blog to my list!

    SvaraRadera