söndag 13 februari 2011

Favoritpryl 1

När man gör ett bra köp är man verkligen nöjd. Jag har tunna, SPIKRAKA hårstrån, platt nacke och det har stört mig mycket. Jag har tuperat och sprayat och tuperat,sprayat för att få volym på rätt ställe. För en månad sedan visade min frissa en mini plattång och det är svaret på mina böner. Jag behöver inte tupera och och det är lätt att få ordning på alla mina virvlar och framför allt så får jag volymen på rätt ställe.Jag t o m upplevt att håret är tjockare. Och jag kan göra lockar med en tång som jag trodde bara gjorde håret rakare. Det är LYCKA!!!!!

Idag är det en gråmulen dag, som gjord för att sy. Som jag trodde så hade jag varit för feg med kontrasterna på min duk. Så det blev lite stiltje vid symaskinen och lite klappande av tyger istället. Men efter nya beslut så är det dags att sy igen.

3 kommentarer:

 1. Jag är också begåvad med tunna hårstrån och platt nacke. Min frissa säger att hon aldrig sett ett så spikrakt hår. Jag har aldrig förstått att de som är lyckligt lottade med "krokar" på håret gör allt för att platta ut dem när jag måste betala dyra pengar för att bli "krullig". En sådan tång kanske vore något för mig också. Vad är det för märke och vad kallas den?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Min plattång heter "Princess ceramic tourmaline". Den är bara 15 cm lång och 1,5 cm bred.Jag behöver volymen på bredden och inte på höjden och nu kan jag styra det. Be din frissa prova på dig så att du inte köper i onödan. Ja det är väl ingen "hemmanschaffär" men min kostade 189:-

  SvaraRadera
 3. I am another one with a straight hair! My solution was to let it grow and pin it up at the back, easy job every morning.
  A very wet day here, good day to stay in and stitch (or play with computer) :))

  SvaraRadera