tisdag 17 maj 2011

Idag har jag gjort.....

ingenting. Under morgonfikat körde en bil upp på garageinfarten. På bilen stod: Mockfjärdsfönster. Oj, var det idag? Jag trodde det var nästa vecka!!!
En mycket trevlig tjej gick runt och mätte våra fönster, kom med ideer och var väldigt duktig. Det tog tre timmar(och Leif missade en stund av "Hem till gården"(katastrof!! :-) Hon lämnade en offert på många, många pengar. Men det är ju något som måste göras och vi har insett att det är bäst att börja med det innan vi kör igång med kök och badrum. Sedan hon gått gick jag in och googlade på Mockfjärdsfönster. Ingen upplyftande läsning men det är ju inte fönstren som är problemet utan det gäller att få rätt hantverkare. Vi har några skräckexempel bland våra grannar och man vill ju få ett avtal som täcker så mycket som möjligt av tänkbara problem. Allting är ju så svårt nuförtiden!!!! Men fler fönstersäljare ska komma så vi får se var vi hamnar.
Efter fika hos en granne var det nästan middagsdax så tillsammans med googling blev det inte så mycket mer den här eftermiddagen. Och nu är klockan snart 22 så syrummet får vila ikväll. Jag ska lyssna på en bok istället. Fick Patrik Sjöbergs bok i min hand igår så jag ska börja med den.

5 kommentarer:

 1. Oh, you made me smile, Gudrun :)Life is so hard, LOL!

  SvaraRadera
 2. Visst är det märkligt hur en dag kan försvinna utan att man knappt märker det! Jag tror en del dagar är kortare än andra helt enkelt! :)

  SvaraRadera
 3. Hej Gudrun! 'London Calling'. Ville bara tala om att jag av misstag suddade bort hela min blogg i lördags förra veckan. Har nu startat en ny blogg med nästan samma blogg adress. Den nya adressen är http://kickssons.bloggplatsen.se det är bara ett s efter kicksson som jag har lagt till. Hoppas att se Dig hos mig snart igen. Kramar från London/ Kikkan ♥♥♥

  SvaraRadera
 4. Hejsan, nu är jag här och kikar på dina vackra alster igen, behöver lite inspiration.......soliga kramar.

  SvaraRadera
 5. hejsan, tur du finns på FB, annars skulle jag tro du gått i ide redan......

  SvaraRadera