måndag 26 september 2011

Riktigt nöjd med mig själv

Nu har jag verkligen kommit igång med min syning. Efter att ha gjort 2 kuddar och en duk (Inte kviltade än men jag saknar baksidestyg) så var jag och grävde i min UFO låda. Och den är djup ska ni veta. Jag letade svampbonaden men hittade istället en sommarduk och fyra block som jag inte vet vad jag hade tänkt göra med ursprungligen. Det är nog det första jag gjorde i paper piecing.Tänkte att det skulle vara ett snabbt projekt och bli en kudde till stugan. Den är ju blå och det mesta där går i den färgen. Men den är lite tråkig så jag får nog lägga ner lite jobb på själva kviltningen. Jag började med duken och i första skedet ser den för eländig ut. Eller hur?
Men efter att ha börjat med en kviltares favoritsysselsättning :-) , att klippa sönder, så kan det hända att den blir färdig till slut. Men eftersom jag ser en del felval av tyg så är det inte alls säkert.
I morgon måste jag fara till trädgårdsmästaren och köpa lite höstblomster för nu börjar det se för tråkigt ut ute. Jag plockade de sista äpplena idag och gjorde en äppelkaka i långpannan. Måste skynda mig att lägga den i frysen för annars är den snart slut. Och jag ännu bredare över häcken.

2 kommentarer:

 1. Det där ser spännande ut.
  Nu smattrar regnet på balkongtaket. Hoppas det går över tills imorgon. Jag vill ha mera sol.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Gudrun!

  Blev så nyfiken på dig efter det att du skrev till mig på Fejjan. Att man kan hitta varandra så här! Vad jag förstår så fann du mig hos Kikkan.

  Först måste jag säga att du är underbart duktig! Vilket fint intresse du har! Så fina saker du har skapat.
  Själv stickar jag. Har psoriasisartrit och ont i händerna men jag klarar att sticka. I alla fall vissa dagar.

  Om du känner för att läsa om mig så har jag två bloggar: en som handlar om vårt liv nere vid Ångermanälven, mitt emot Kramfors/Sollefteå flygplats och den andra handlar om livet här uppe i Robertsfors. I den har jag inte skrivit på länge men ska bättra mig och skriva i den senare idag.

  http://angermanalvens.blogg.se

  http://silfverstinta.blogg.se

  Ser att din stuga ligger i Norafjärden. Jag hade min stuga i Nora socken också, närmare bestämt i Gavik :)

  Ha det gott!
  kram // Lillemor

  SvaraRadera