söndag 25 september 2011

Snart måndag...IGEN!!!!

Veckorna går med raketfart. Veckan som var , var inget undantag. Fruntimmret stannade till onsdag ungefär. Hon hann med ganska mycket och mest glad är jag över att hon putsade fönstren i källaren. Det är inte något som sker varje år. Men på torsdag hade hon fått nog och for iväg för att shoppa. 2 par jeans och en långkofta blev resultatet. Jeans är svårt att köpa.Man måste prova många innan man hittar dom som sitter bra. Ett märke som heter Skimra är det som passar fruntimret bäst. Koftan är jag så nöjd med. Tunn, osymetrisk och svart. Helgen har jag mest suttit i källaren och sytt. Kudde nummer 2 har sett dagens ljus. Jag lyckades i alla fall hålla färgsättningen på en lugn nivå.
Nästa kudde blir åter en favorit i repris. Jag tycker väldigt mycket om Storm at Sea så det ska det bli. Men kanske jag börjar med att quilta gamla UFO:n. Jag har en svampbonad som borde ha varit klar till svampsäsomgens början men än finns det trattisar att hämta "en masse". (?)

4 kommentarer:

 1. Vilket fint mönster det är på kudden. Här syr jag non stop, gubben är ju på MC turné i Marocko och jag ska se hur mycket jag hinner få klart och ge till Svenska Kyrkans julmarknad i November. Ha en trevlig vecka. Varma London kramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Vilket snyggt mönster, påminner om rosenspaljén.
  Något fruntimmer har inte dykt upp hos mig, tyvärr. Det skulle behövas.
  Köpa kläder, blää.
  Kram

  SvaraRadera
 3. You have chosen a nice design for your cushion:)
  I agree, I don't know where the weeks go!

  SvaraRadera
 4. Hi! Greetings from Finland! I love this quilt! It's stunning! It's so nice to find other quilters from other countries! Thank you for your lovely blog! :)

  SvaraRadera