onsdag 12 oktober 2011

Ibland går det för fort

Ja det är inte bara tiden som går för fort. Jag var alldeles för snabb när jag klippte bitarna till mitt Storm at Sea block. Jag visste att det var lätt att göra fel men trots denna vetskap så blev det fel i alla fall och jag blandande ihop tygerna. Men eftersom det knappast blir någon "storm" av ett enda block så fick det bli som det blev.Jag får väl lägga ner lite mer arbete på kviltningen när jag kommer dit. Men än så länge finns det inga ideer för det. Får som vanligt sova på saken.
Jag hade lite för bråttom i söndags oxå. Vi skulle besöka en skolkamrat från "Handels", som jag inte träffat på 20år. Jag ville ta med mig en duk som present till henne och valde en som var okviltad. Jag började på lördag och som vanligt när man planerar saker o ting så går det fort. Men verkligheten är helt annorlunda. Vi skulle äta hos en väninna så jag hade exakt hela dagen på mig. Så jag kviltade och kviltade och kviltade. Hade jag tänkt mig för så hade jag gjort det lite enklare för mig. Så på söndagmorgon hade jag bara kantremsan kvar och precis som vanligt när man har bråttom så blir det bara fel fel fel. Så jag fick välja en annan duk till henne. Men trevligt hade vi !!! Så nu får jag hoppas att det inte tar 20 år till innan vi träffas igen. Men det verkar som det blir ett 45 års jubileum nästa år för oss som gick Handels tillsammans. Och det ser jag verkligen fram emot.

1 kommentar:

  1. Hej Gudrun!

    Det är ju otroligt så produktiv du är!
    Roligt att se alla dina fina alster.

    Nu ska jag försöka packa in mina fyra lurvisar (katterna)i deras burar. Det gick ju inte så bra förra vecka när vi skulle ner till mon. Men det ser ut som om de inte anar något nu. I alla fall inte Stintan. Hon har inte gått och gömt sig. :) Elvis är det inga problem med. Han bara äääälskar att åka bil. Clintan åker i hans bur.

    Ha en riktigt trevlig helg! // Lillemor

    SvaraRadera