onsdag 21 december 2011

Splittrad

Mina älgtabletter är lagda åt sidan. Förhoppningsvis inte för länge. Men jag "hittade" ett tyg som jag efter att ha klappat och klappat, kom på att det skulle bli en kasse till en speciell person. Men jag har inte sytt så många kassar att jag har full koll på hur man ska göra. Jag vill att den här ska blir riktigt fin så jag har övat på ett annat projekt. Jag "hittade" en älg till som jag gjorde för flera år sen som skulle bli en väska men den hamnade i UFO lådan av någon anledning. Nu har jag gjort själva toppen klar förutom några applikationer så i morgon ska jag fodra och kvilta.Sen är jag och fixar på snögubbebonaden som jag vill ha klar. Ett annat UFO har fått komma upp i ljuset oxå så jag är väldigt splittrad och vill ha allt klart igår.

Idag har KM lagt in sillen så nu är väl maten för helgen klar. Vi har ett väldigt modest julbord där det endast finns det vi tycker om. Ingen julgran blir det heller. Barnbarnen kommer ju inte hem hit och vi far bort efter annandagen så det här årets gran:

Jag har lovat att inte lägga upp den på nätet för min dotter vill att alla ska tro att vi är helt normala. Men jag måste få reta henne liite!

4 kommentarer:

 1. Duger väl alldeles utmärkt som julgran :-)
  Ska man inte vara hemma så behöver man ju ingen gran som står och barrar. Vi har en konstgjord gran och den barrar lite varje år men den får hänga med ett tag till.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Well, you look normal to me :))
  Have a good Christmas and lots of new projects for 2012!

  SvaraRadera
 3. Vilken energi Du har, jag har satt på huven över symaskinen, ska bli spännande att se hur länge jag kan hålla fingraran borta ifrån den. Syr lite kosrstygn just nu , em kvilting är absolut nummer 1 hobby. Vi har ingen gran heller.. hade förr, men tycker den tar för mycket plats. Torsdags kramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 4. Men mamma du lovade ju!!!!! :)

  SvaraRadera