tisdag 17 januari 2012

Förlorad tid

Det är nåt allvarligt fel på mig!! Gårdagskvällen tillbringade jag på Idrottsgalan. Och den tog ju aldrig slut!
Någonstans i mitt huvud sitter det en liten djävul som säger: " Ska du inte gå till syrummet snart. Det är ju mycket roligare". Men jag sitter kvar. Sen är jag besviken på mig själv för att det jag planerat att göra är ogjort.För mig är TV tid förlorad tid. Måste jobba med det och inse att allt har SIN tid.

Min petgrej har vuxit liiite. Men jag har även sytt lite på mitt täcke och jobbat lite på några UFO:n. Jag kan ju inte göra samma sak någon längre tid. Det är oxå nåt jag måste jobba med!

Funderar på om jag ska åka ner till Gnarp och Wallmans eller beställa på nätet. Det är ju så bekvämt att bara klicka några gånger och sen kommer paketet i brevlådan. MEN man vet ju inte om färgerna är som man tänkt sig eller något helt annat. Så frågan är om jag eller latmasken ska få bestämma.

4 kommentarer:

 1. Blir så nyfiken på det där pillriga!!!
  Nu har jag slutat att beställa eller åka och handla tyg!
  MÅSTE göra slut på lagret i stället!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det trodde jag oxå för jag har tyg som räcker tills jag är 100 år. Men så fattas det naturligtvis ett bakgrundstyg till fjärilarna och jag har inte så mycket av nåt som passar. Typiskt!
   Jag som vet svaret ser faktiskt nu vad det kan bli. Hittar du ett öga så har du svaret;-)

   Radera
 2. Åk du till Gnarp. Det är bättre att själv få se om tyget passar. Det gäller bara att inte fler tygbitar följer med hem ;-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du har rätt. Hur mycket man än syr så minskar inte ens scrapslådan. Men Gnarp.....
   Där finns inte ens ett fik. Men det finns en traktorfirma där man kan lämna in KM :-))

   Radera