onsdag 11 januari 2012

Tyvärr!!!!

Jag halkade ner i TV soffan och tittade på Sverkers irrande runt studion och lyssnade på sånt som bara gör mig upprörd. Jag blir stressad av att Sverker stressar runt och inte vet vart han ska och jag blir arg för att han inte ställer dom naturliga följdfrågorna. Jag förstår inte att jag, som varken har utbildning eller kunskap, ska rota runt och finna bästa fond och lägsta avgift. Det är ju "min bankman" som har det som yrke och har betalt för det, som ska kunna göra det åt mig. Och det är väl det jag betalar för genom avgifterna. Eller????????

Nej, jag ska hålla mig i min källare och bara klappa tyger. Då blir jag lugn och glad. Jag har bläddrat i mina Quilttidningar och sökt inspiration till Lynns överkast. Det har inte dykt upp något som jag bara "måste" sy men några olika ideer har jag i alla fall. En av dom är ett block med en fjäril.

Jag har t o m sytt ett provblock. Jag vet inte vad som har flugit i mig. Jag har blivit så ordentlig på gamla dar att jag inte känner igen mig själv. Jag håller fortfarande ordning i mitt syrum sen jag hade senaste storstädningen.Jag plockar ihop tygerna som jag klappat på direkt och sätter tidningar jag bläddrat i tillbaka i deras låda. Ja, det är något mysko och det ska bli väldigt intressant att se hur länge det håller. Men angående fjärilsblocket så blir jag glad av att se det men jag inser att ursprungstanken att ha moln tyg som bakgrund inte blir så bra då vissa moln skulle bli vertikala och det ser inte riktigt klokt ut. Så jag försöker tänka ut hur det kommer att se ut med något småblommigt istället. En liten tripp till Gnarp och Wallmans tyger skulle nog lösa problemet.

Annars går livet på som vanligt igen. Den gamla bilden på stugan har fått tillbaka sin hedersplats och snön har slutat falla. OK, jag vet att det bara är januari men det har blivit synbart ljusare och det gör mig glad. Sen har jag bytt gardiner som är gula och ljusa, så bara det gör mig gladare. Och eftersom vi är i stugan hela sommaren så kan jag ju passa på att njuta av dom nu, för nu får dom hänga med tills det blir höst igen och man kurar skymning igen
Tack för glada tillrop över mina älgar. Ganska typiskt, när man inte är nöjd själv så kommer pushningen. Tacktack

2 kommentarer:

 1. Hej Gudrun!
  Har du läst detta blogginlägget hos mig?
  Min tanke inför 2012:s utmaning...
  Du hittar den i slutet av december 2011.
  Jag tycker att det verkar som att din bloggning i dag nästan skulle kunnat vara med. En bild på tidningen också bara.
  Hoppas att du vill vara med.
  Inget tvång på att producera visst mycket.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har lärt mig en ny grej med Blogger, att svara på kommentarer, som måste prövas.
   Som jag sa i mailet så hänger jag på din utmaning. Ska fixa en bild på tidningen som jag skickar senare.

   Radera