onsdag 8 februari 2012

Jaa, du Maja!!

Det var en utmaning som heter duga :-). Hjärnan har gått på högvarv ända sen i morse när det mjuka brevet kom. Flera ideer dök upp i mitt huvud men det var inte förrän ikväll när jag stog under fläkten och rökte, som den bästa iden dök upp. "Eureka". Den var helt självklar!! Och jag tror att du kan lista ut vartåt det lutar :-).Men då dök ju problemen upp också. Jag måste frächa upp min matte innan jag kan sätta igång. Det var länge sedan jag använde något annat än + och - och %. Men det är ju en utmaning! Och att utmana sig själv är väldigt spännande.
Jag har påbörjat ett annat projekt oxå vilket jag inte kommer att visa på ett tag för jag är lite osäker på hur det kommer att bli. Men en sak har jag upptäkt och det är att det är enklare att sy av större tygbitar än de små som jag hittills har jobbat med. Och det minskar i tyglådorna!!!!!.
Jag har även laddat ner en kurs till i frihandsquiltning. Fast jag vet att det är bara övning och övning och åter övning som gäller så tror jag att om jag ser på tillräckligt många lektioner så går det av sig själv när jag sätter mig vid symaskinen. :-). Nej, skämt åsido, men det är kul att se hur dom arbetar och många tips har jag fått.
Men inte har jag tid att sitta här och surra. Ner i dom djupa källarvalven!!

4 kommentarer:

 1. Jag är ledsen Gudrun, men jag har absolut ingen aaaaning åt vart det lutar.
  OCH en sak är säkert;
  Jag räknar ALDRIG ut något innan jag syr!!!
  Tuta och kör och rädda på sluttampen är min melodi!
  Lycka till och ha roligt!!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite för feg för att köra med din taktik. Allt för många UFO:n har blivit till på det viset. Men nu är jag äldre och för-ståndigare och tänker efter före :-)))))))

   Radera
 2. Oj vad nyfiken jag blir på vad du ska sy när du behöver mer än + och - och %.
  Lycka till med matteövningarna.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu vet jag inte vad det är jag måste kolla upp! Geometri kanske?? Nånting som jag inte kan i alla fall. Men man kan ju alltid googla :-)

   Radera