tisdag 30 oktober 2012

Det hände förra söndagen. Jag vaknade på morgonen och hade ingen frisyr !!! Det var helt hopplöst att få någon någerlunda ordning på håret. Måndag ----- min frissa är ledig måndagar!! Så jag lyckades förtränga eländet till fredag då jag äntligen kom mig för att ringa och beställa tid. Hoppades på något återbud men tji! Men jag fick en tid onsdagen veckan därpå. Alltså i morgon!!!!!!! Det är konstigt hur man påverkas av att håret inte funkar. Jag känner mig ful, allmänt skitig och nertryckt i skorna. Men i morgon svävar jag fram igen!
Idag var det fönsterputsning som gällde. Men jag tar ett rum i sänder så det är lindrigt. Mina tummar ni vet. Trots att det idag var tögrader gav jag upp sommaren och hängde upp vintergardinerna i vardagsrummet. Och det blir så mysigt med lite murrigare färger och lite andra ljusstakar.
På syfronten är det FMQ som gäller av det senast påbörjade UFO:t. Innan kvällen var slut vågade jag ta en avvikande färg så mönstret syntes. Jag räknar med att duken blir klar i morgon och då har två UFOn fått nytt liv på en vecka. Vilket borde innebära att jag kan börja på två nya projekt Eller hur?

2 kommentarer:

 1. Heja du som blir av med UFOn. Mina förökar sig i lådan.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trycket över axlarna minskar med varje färdigställt UFO :-) Men det är ju några kvar!

   Radera