söndag 21 oktober 2012


Idag har det varit en sydag hela dagen. Jag har sytt fast kanten på svampbonaden och det blev även lite mer växter gjorda. Så då är ett UFO ur världen. Till och från jobbar jag med mitt labyrinttäcke. Jag har gjort kanter så att den passar den storlek jag vill ha. Sen hade jag inte riktigt tillräckligt med tyg för baksidan så jag håller på och sy ihop småbitar för att få det att passa. Eller oxå beställer jag mer tyg från Wahlmans. Jag har inte bestämt mig riktigt. Men täcket är stort och otympligt att jobba med så jag bestämde att jag skulle göra ett litet arbete:
Jag gillar egentligen inte Halloween . För mig räcker det med AllHelgona. Men jag fastnade för mönstret som  jag laddade ner från Martingale. Skönt med arbeten som blir klar på en eftermiddag. Den är inte så sned och vind som bilden visar det är baara jag som är en urusel fotograf. Eller kan det bero på att jag har en dålig kamera. Men det var alltså ett nytt arbete så nu är det att ta itu med ett UFO.

Övrig tid den här veckan har gått åt till att leta och leta och leta. Jag tror det är någon gammal, elak vätte som har flyttat in hos oss. Först var det GPS:n som försvann. Den återfanns efter en månad i ett paket med Blodbröd i skafferiet i stugan. Det var tur att det var dags att "hösta" för vi äter blodbröd högst en gång per år så det har kunnat ta väldigt lång tid innan den hittades. Men det är inte klokt hur lätt man vänjer sig med teknikgrejerna. När vi åkte till Skövde måste vi helt plötsligt börja tänka själv. Och hålla koll på fartkamrena. (Hur jag än stavar det så lyser det rött)


 Nu är det reservnyckeln till Clion som saknas. Vi la ut den på Blocket för försäljning och det vips så var den såld. Det blev en extratur till stugan för jag kunde tänka mig att nyckeln låg i någon ficka. Men icke sa Nicke. Vi fick dispens av köparen så det är bara att fortsätta och leta. GPS:n hade jag väl "gömt" när vi for bort någon gång men det har jag inte gjort med nyckeln. Så nu är både hus och stuga väl genomgånget så jag har lite koll på var jag har alla grejer.

Nu ska jag gå ner i syrummet och räkna Ole dole doff för att se vilket UFO jag ska börja med. Hoppas det blir något som är nääästan färdigt!!!!


8 kommentarer:

 1. Kul liten bonad. Den kan du väl spara till påsk, det är ju då häxorna flyger till Blåkulla.
  Lycka till med letandet.
  Blodbröd, är det samma sak som paltbröd?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är egentligen en lite stor pannlapp. Den är på väg till Sthlm då dotra ville ha den :-)

   Radera
 2. Jag kan känna så också ibland, att jag vill sy en lite mindre sak som blir klar snabbt. Det är ju så roligt att sy! Fina kontraster mellan färgerna Du har sytt i, tycker jag. Det var effektfullt.

  Dollandesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, nu växte jag lite grann och det är ju tur för annars är det mest som korumpa :-)

   Radera
 3. Åh, vad jag känner igen mig!
  I morse var det jag som fick upp och leta efter bilnycklar!
  Efter 10 olika jackor och minst 5 väskor hittades dom, men oj, vilket uselt humör man blir på!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är så frustrerad över nycklarna för nu har jag inte en ide vars dom kan vara. :-(

   Radera