måndag 22 oktober 2012

Så idag dök jag ner i UFO korgen. Den är numera inte alltför djup men fullt tillräcklig för att ge lite ångest. När jag städade syrummet senast så bestämde jag mig för att kasta de UFO:n som jag tyckte var så fula att jag aldrig skulle ta hand om dem. Väck åkte även block som blivit över och sådana som aldrig blev något. Visst kan dom komma till användning men nääär........ Kvar blev en korg som är hanterbar och inte allt för ångestframkallande.

Sen blev det då Ole dole doff och jag hade tur. För det första var det en som jag tycker om och sen var toppen helt klar så det är bara att köra på med kviltningen:

Jag tror ursprungsidén var att det skulle bli en kudde men nu blir det en duk som har en given plats i hallen tillsammans med mina svampar.

Jag ser att mina snögubbar ligger ganska högt i korgen. Borde nog fixa den tills snön kommer. Den bonaden är det inte allt för mycket jobb på heller men det är lite bakåtsömnad och det är ju aldrig kul.

9 kommentarer:

 1. Wow, you are very brave to throw UFO's away :-) That is so hard to do!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes it hurts but it hurt more to see them every time I enter my sewingroom. And it is just to state that some of them vere very very ugly. And there are trends in quilting too as well as in everything else.
   Have a nice day

   Radera
 2. Hua, hua. Skulle nog inte klara av att kasta några UFOn. Skönt för dig att ha så några kvar att de ryms i korgen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och ha plats för nya :-)))))

   Radera
 3. Det är nog ingen dum ide´att göra sig av med påbörjade projekt. De fyller kanske ingen bra funktion utan gör att man "tappar fart" i sitt "skapande", för de ligger och påminner oss om att "det blev inte som jag hade tänkt mig".
  Kanske kunde man "byta" sitt UFO med någon annan, i sitt sygäng till exempel. Bytt, bytt, kommer aldrig igen!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 4. Det var ingen dum idé det där att byta UFO:n. Men vissa var såå fula att dom saknade existensberätti-gande. Jag har som tur är utvecklats lite under dom 14 år jag har hållit på med lapptäckssömnad
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. Tala inte om UFON,,,,själv har jag fått ett antal färdiga,,men så har det ju bara fattas lukkekanter,,,,men det är jobbigt med dem också!!krammm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har svårt att tro att du har så många UFO:n då du levererar massor. Det som jag tycker är svårast nu är att se hur jag ska kvilta arbetena. Det går ju inte att köra stippling överallt :-))

   Radera
 6. Nu har jag också fått lite mer inspiration.. Har inte kommit fram till UFO lådan ännu, men just nu gäller det julgrejer till svenska kyrkan i Londons julmarknad, 22, 24 & 25 November. Ska fixa lite bilder både här & där. Kram ♥♥♥

  SvaraRadera