onsdag 21 november 2012

ÅterkommenIgår eftermiddag kom jag tillbaka från nästan en veckas "husmorssemester" i Skövde. Jag har verkligen varit lat och blivit uppassad till max. I fredags var vi till Göteborg (jag tror det är trettio år sen jag var där) och konstaterade att jag är en usel shoppare när det inte är något speciellt jag ska ha. Men fikade gjorde vi flera gånger. Det är mysigt att sitta o surra med dotra. Två julklappar blev i alla fall klara.

 Men shoppade gjorde jag i Skövde. Jag tänkte mig ett trådställ men det följde även med en platta man använder när man ska sy cirklar. En "braattha"grej som kostade många meter tyg.

Men jag får säkert användning för den nån gång. Den ser jättekonstig ut på bilden.

Innan jag for ner till Skövde hade jag börjat på ett ,som jag tänkte mig , täcke. Fort skulle det gå så jag valde 10 minutersblocket. Jag ville bli av med tyg och då speciellt  de tyg som jag tycker är fula. Det brukar ju bli snyggt ändå. Så jag började med att skära remsor för jag måste ju skruva till det på något sätt. I och med det försvann 10min =klar och inte blev det snyggt heller. Så de blocken lade jag åt sidan och sitter nu med en  massa remsor som är färdigskurna. Kan vara bra att finna :-))

Istället började jag ikväll med ett block som heter Dragons Toth. Och valde finare och gladare färger. Så här långt är jag nöjd och det är rätt stora block så det ska väl inte ta så lång tid. Labyrinttäcket kör jag mellan varven men det är så stort o otympligt så det är roligare att variera med lite mindre grejer.

2 kommentarer:

 1. Hallå där!
  Har du varit i Skövde och inte hört av dig????
  Det var synd!
  Eftersom jag själv har köpt den där cirkelsömslinjalen av Patrik så vet jag att det är MÅNGA meter tyg som man kunde köpt i stället, men kul är den att använda!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den service vi brukar få när vi kommer så var det bara trevligt att få passa upp dig ibland :) Och stort tack för att du kom
  Kram/Jannice

  SvaraRadera