söndag 4 november 2012

Ingen,

absolut ingen som känner mig och knappt jag själv, tror att jag sytt den här duken. Det eftersom tålamod inte är något av mina starka sidor. Det är ett av Leah Days projekt som jag påbörjade tyvärr innan jag fått min nya maskin men jag är ganska glad åt resultatet ändå.
Jag kan bara konstatera att strippling i en skala på 1/8 " inte är något för mig men 1/4 " går lite bättre. Jag trodde att jag skulle komma in i någon form av system när jag stripplat så mycket men jag hamnade som vanligt lite här och där.

Det var min avsikt att inte göra några julsaker i år för skåpen är fulla med sånt. Men den här fanns i UFO korgen och skrek högt högt att den ville bli färdig. Jag är ju helt fascinerad ju nu av kviltning.

Jag har skickat efter tyg hos Lappelisa och det kommer ju kanske på måndag, senast tisdag. Då ska jag påbörja ett täcke som ska vara i gäststugan . Wahlmans har oxå fått en beställning på baksidetyg till labyrint-täcket men dom har ju inte Lappelisas snabba leveranser så det blir en senare sak. Allt ska ju upp till stugan så jag har gott om tid på mig för dit kommer vi inte före april. Så jag hinner nog rota i UFO korgen flera gånger.

Nu ska jag ta en powernap innan vi går till grannen och äter middag.

3 kommentarer:

 1. Oj vilket jobb att kvilta allt detta. Jättefint blev det.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, oj, oj vad du är produktiv och så många fina tjusiga "produkter" du levererar. Du överträffar dig själv gång på gång. Språket förstår jag ju inte förstås. Kanske Google har någon översättningssight för quiltspråket? Känns som att vävning är ett hantverk där vi använt oss av zoom-out-knappen och ni tvärtom.

  SvaraRadera
 3. Det gäller att passa på för lusten kan försvinna över en natt. Sen är det oxå den nya maskinen som gör att det är så roligt. Inte för att jag begriper det där om zoom out men säger du det så är det nog så :-)))))

  SvaraRadera