fredag 7 december 2012

Det bästa med att tiden går så fort är att det är fredag ofta och "På spåret"  Klarade inte en enda fråga i dag heller!  Niklas Strömstedts program är oxå en favorit. Så fredag får det gärna vara hela veckan.

Idag har jag haft en sprättdag. Jag fegade när jag valde tyger till fyrkanter som ska vara på  Dragonkvilten. Och det var en överkomlig uppgift så istället för att vara missnöjd så tog jag det jobbet och nu är det gjort!
Men under programmet med Plura började en ide snurra i huvudet. Ska jag verkligen börja på ett projekt till???Ja  jag tror att jag måste. Så nu sitter jag här igen med fyra ej avslutade jobb. Jäkla huvud som aldrig kan ta det lugnt och tänka på något annat än kviltar!!

Snö har vi fått! I massor! Och kallt har det varit! Men idag var det bara -2 så om det slutar snöa nu och temperaturen håller sig där, kan jag nog stå ut med den här vintern oxå. Om det inte finns plats, vill säga, i Majas ide.


1 kommentar:

  1. Bara FYRA? Jag har en hel stor låda på balkongen med UFOn. Den får komma in i värmen när det blir dags att använda balkongen till våren/sommaren.
    Kram

    SvaraRadera