söndag 2 december 2012

Vilse i labyrinten

Ibland blir jag så trött på mig själv! Jag bestämde mig för att göra massor med FMQ på mitt labyrinttäcke. Bl a för att få stadga på det och för jag tycker det är snyggt. Men jag kommer att få hålla på till midsommar innan det är klart. Speciellt om jag gör som idag och kviltar genom lite för många lager. Jag kände ju att det kändes fel och kollade på den högra sidan om det låg dubbelt där och det gjorde det inte så jag körde igång. Men det finns ju en vänstersida oxå och jag kunde inte tänka mig att det låg fel där för det var ju nästan hela täcket som låg där.
Men se det gjorde det!!!!!! Fan fan fan. Så jag slängde iväg allt och sjönk ner i TVsoffan. Herr Sprätt får jobba en annan dag.
Veckan som kommer ska jag syssla med min favvosysselsättning nr 2. Det är julbak som gäller. Jag älskar att baka och äta upp resultatet!!!!!!!! 

6 kommentarer:

 1. Oj,lider med dig!
  Ha en bättre dag i dag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tog ett morgonpass och nu är allt sprättat! Skönt för annars hade jag varit ARG hela dagen. Jag hoppas att jag har lärt mig min läxa :-)

   Radera
 2. Ja, visst är det frustrerande när det blir fel! Då är det bäst att lämna syrummet en stund tills man har svalnat! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag gick det mycket bättre och 2 paket från Amerikat gjorde ju dagen ännu ännu bättre. Väntar ett tredje paket också och har det inte fastnat i tullen så kommer det i morgon. 15 m tyg, vilken julafton :-)

   Radera
 3. Du äter väl inte upp allt lite kan du väl spara till barn och barnbarn :)

  Tänk vad vore livet utan motgångar......skulle nog vara lite trist :)

  Kram/Jannice

  SvaraRadera