onsdag 5 december 2012

Nytt projekt på gång

Nu är jag nästan klar med "draktänderna" så då är det dags att tänka på något nytt. Det är ju 5 överkast som ska vara klart till sommarstugan så det gäller att jag ligger i lite. Jag har ju alltid dragits till det som är runt så då bestämde jag mig för att göra cirklar i olika storlekar. Eftersom jag inte vill ha applicerade cirklar så måste  dom alltså sys fast.Jag har gjort det tidigare men kom inte på hur jag hade gjorde så det var till att googla. Vad gjorde man innan internet kom???? Till sist fann jag vad jag sökte och här är en länk till det.Nu har jag gjort ett provblock och det funkade så i morgon blir det att klappa tyger. Definitivt en favoritsysselsättning.

Att enkla ändringar kan göra så mycket. Jag har alltid irriterat mig på ränderna på skärmattan. Men det var ju väldigt enkelt att ändra. Den hamnade opponer när jag torkade bordet och se... det var ju mycket bättre. Ingenting som stör mitt synfält. Nya glasögon kanske skulle fixa det oxå men jag känner inte för det just nu :-). Sen har jag bytt pressarfot till en bred öppen fot som jag inte vet vad den heter men jag tycker att tyget ligger bättre och jag kan sy 1/4 " sömsmån mycket lättare. Min 1/4" fot funkar inget vidare men nu är jag nöjd.

I början av veckan kom 2 paket från Amerika. Jag har beställt 15 m tyg men bara 10 har kommit. Tredje paketet ligger säkert hos tullen och då blir det ju momspliktigt men när man köper så mycket så bär det sig ändå. Jag har svårt att förstå att det är sån prisskillnad genom att handla från USA. Men jag handlar även i Sverige så jag är bara delotrogen :-)

Nu är det dags att stoppa ipodpropparna i öronen och lyssna till Göran Rosenberg. Den är inte så intressant än men den kanske blir bättre. Han har i varje fall ett intressant sätt att skriva på.
Gonatt

3 kommentarer:

 1. Jag använder baksidan när jag skär vadd :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så långt har inte jag tänkt men jag får göra tvärtom nu :-)

  SvaraRadera
 3. Här körs det utan proppar men med hög volym!
  Hela åaradiset är som ett stort stök, men jag måste in och jobba!
  Gillade verkligen din kommentar hos mig i går!
  Tack!!!
  Kram

  SvaraRadera