torsdag 15 december 2011

Ja visst ja....!!

Sitter nu här vid datorn och kommer på vad jag glömt idag. Igen!! Julkorten är fortfarande inte skrivna!!! Får nog sätta upp en minneslapp.
Va´ har jag gjort idag då? Ja, frånsett vanligt stök så insåg jag att jag saknade mitt tidigare jobb. Så jag letade reda på ett gratis bokföringsprogram som verkar helt OK för Firma Eriksson. Det är nu 1,5 år sedan jag bokförde och det jag insåg var att många, många kontonummer var helt väck. Men dom låg inte på någon hylla som var långt borta så nu har jag dom längst fram igen. Kul var det i alla fall. Man skulle kanske ut och söka jobb igen :-). Fast frågan är om man har tid.

I syrummet så har jag sytt klar toppen till en duk. Igen!! Jag kan snart byta dukar varje dag. Men jag gillar storleken på projektet. Hanterbart och snabbt. Mitt täcke är fortfarande 60 block borta.
Det är "försvinnande nioruta och iden om hur jag lagt lapparna är från Huskvarna symaskiner och tyger.
Lite vårkänsla och jag har tänkt lägga lite arbete på kviltningen. Måste kolla på "365 freemotion quilting project" för att få lite inspiration.

1 kommentar:

  1. Jag brukar säga att jag har en arbetsskada efter 27 år med bokföring, först och främst i statens tjänst och som kassör i facket och konstföreningen på jobbet och dessutom som kassör i en ideell förening och nu som pensionär är jag kassör i vår PRO-förening.
    Fint utlägg av 9-rutorna.
    Kram

    SvaraRadera