måndag 12 december 2011

Elvis

Så har jag då passerat det magiska strecket och är pensionär på "riktigt". Inget stort kalas utan bara middag på restaurang med KM. Men många telefonhälsningar som värmer gott. Men inte känns det annorlunda. Då kändes det mer när min dotter fyllde 40 och jag upptäckte hur "gamla" barn jag har.
Liiiite snö har vi oxå fått men det ska ju bli plusgrader så snart är det grönt igen.

Jag har faktiskt köpt de flesta julklapparna och t o m slagit in dom i julpapper. Det är annars något jag brukar få pyssla med på julaftonsmorgonen. Men julkorten har jag inte skickat än så det är något jag måste göra i morgon.

En av mina svägerskor är ett stort fan till Elvis. Så för många många år sedan, medan jag köpte tyg från USA, inhandlade jag den här julstrumpan för att ge till henne. Men det var inte riktigt vad jag tänkt mig. Den var alldeles för stor och det var dålig kvalitet på tyget. Jag har emellertid varje jul tänkt att sy den klar i alla fall men det har inte blivit av förrän i år. Jag har grävt djupt i min UFO låda!! :-). Men eländet fortsatte. Jag tog för tunn vadd och det var omöjligt att få symaskinen att göra både en fin framsida och baksida vid frihandskviltningen. Men skit i det :-) Nu är den klar och det är upp till henne att kasta den och jag slipper. En fördel har den ju, det ryms stora julklappar i den eller många små.

Ikväll har jag påbörjat en duk med försvinnande nioruta.Jag förstår inte att det är så mycket man aldrig gjort trots att man hållit på så länge. Men det här är en ny bekantskap för mig och det är ju en snabbis så jag kan snart börja med mina älgar som jag gått och tittat på en tid.

4 kommentarer:

 1. Grattis och välkommen i klubben! För sådär 20 år sedan tyckte jag att pensionär lät väldigt gammalt men inte är vi gamla. Nej inte ett dugg.
  Vår hobby håller oss unga.
  Kram från en annan Elvis-fan.

  SvaraRadera
 2. Congratulations on your retirement!! Don't be surprised how busy you will be now :)) You will wonder how you had time to go to work!

  SvaraRadera
 3. Grattis till födelsedAagen, själv har jag lite över inna jag hamnar på den stegen, men i England har det varit OK för tanter att bli pensionärer vid 60!!! men nu ska åldern till det höjas. London kramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 4. Hoppsan tror det blev litge tryckfelsnisse på min senaste kommentar hos Dig, det blir alltså c:a 4 månader till jag ska bli... och inte längre kan sjunga Beatles 'When I am sixtyfour'!!!! Kram igen då ♥

  SvaraRadera